Project omschrijving

Asverstrooiing op de Maas vanuit Well

asbijzetting-asverstrooiing-schelp-urn-schip-maas-leukermeer-limburg

Voor een asverstrooiing op de Maas, het Leukermeer of een andere locatie in dit vaargebied, hebben wij de beschikking over een mooi schip voor groepen tot 75 personen. Het schip is zeer luxe ingericht en heeft alles aan boord om van uw asverstrooiing of asbijzetting een waardig afscheid te maken. Het schip beschikt over een groot zonnedek bovenop de overdekte salon en is rolstoelvriendelijk ingericht. Benedendeks is alles gelijkvloers en in het verlengde van de salon is een buitendek.

Ceremonie

Het schip vaart met de vlag halfstok vanuit de haven naar de door u gewenste locatie op de Maas of naar één van de andere locaties in de omgeving, waar u de asverstrooiing of asbijzetting wilt laten plaats vinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met een oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt er drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens wordt de vlag in top gehesen en keert het schip terug naar de haven. De vaart duurt ongeveer één uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

asverstrooiing-asbijzetting-schelp-urn-per-schip-maas-leukermeer-limburg
asverstrooiing-asbijzetting-schip-maas-leukermeer-limburg-aqua-air-services
asverstrooiing-maas-schip-achterdek-leukermeer-limburg-asbijzetting-aqua-air-services
asverstrooiing-schip-maas-leukermeer-limburg-asbijzetting-bar-binnen-aqua-air-services
asverstrooiing-asbijzetting-schelp-urn-schip-maas-leukermeer-limburg-touw
asverstrooiing-asbijzetting-schelp-urn-schip-maas-leukermeer-limburg-vlag
TarievenSchipBegeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf€ 445, -€ 145, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 495, -€ 165, -
Verlenging vaartijd per 15 minuten € 75, -€ 20, -

Begeleiding door een Aqua Air Services medewerker

Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze ervaren begeleiding, die het varen en de asverstrooiing/asbijzetting ceremonie voor u tot een mooie en waardige plechtigheid maakt.

De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing/asbijzetting aan boord van het schip, hij  ontvangt de familie, zorgt voor een mooie opstelling van de urn of strooikoker, het vormgeven van de plechtigheid inclusief de maritieme tradities en maakt een fotoreportage. De verstrooiing of bijzetting wordt naar keus door de begeleider van Aqua Air Services of de familie verricht, daarnaast dragen we ook zorg voor het afspelen van muziek, het registreren van de tijd en exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting.

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biodeco-urnen-voor-asbijzetting