Project omschrijving

Asverstrooiing Rotterdam 1

asverstrooiing met ons schip de rotterdam 1 op de maas voor de willemsbrug

Voor een asverstrooiing of asbijzetting op de Oude Maas, Nieuwe Maas, de Schie of in één van de Rotterdamse havens hebben wij, vanuit de Leuvenhaven in de buurt van het Maritiem Museum in Rotterdam, de beschikking over een mooi nostalgisch schip met een binnen- en buitenaccommodatie. Het wordt gevaren door een zeer ervaren schipper en voldoet verder aan alle technische- en veiligheidseisen. Dit 16 meter lange schip is geschikt voor kleine gezelschappen tot maximaal 12 personen. Aan boord is een toilet aanwezig.

Ceremonie

Het schip vaart met de vlag halfstok vanuit de thuishaven naar de door u gewenste locatie op de Maas of in één van de Rotterdamse havens, waar u de asverstrooiing of asbijzetting wilt laten plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met een oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt er drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens wordt de vlag in top gehesen en keert het schip terug naar de haven. De vaart duurt ongeveer één uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

Rotterdam 1 boot voor asverstrooiing of asbijzetting in de havens van rotterdam
asbijzetting-asverstrooiing-maas-rotterdam-zonsondergang-aquaairservices-erasmusbrug
rotterdam 1 is onze eerste optie voor een asverstrooiing in de havens van rotterdam
asbijzetting bij de ssrotterdam in de maashaven te rotterdam door aqua air services
asverstrooiing in rotterdam wijnhaven door aqua air services
asverstrooiing per schip in de parkhaven bij de euromast
TarievenSchipBegeleiding
Maandag t/m Vrijdag vanaf€ 425, -€ 145, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 475, -€ 165, -
Verlenging vaartijd per 15 minuten € 75, -€ 20,-

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

Informatie

Reserveren van een schip voor een asverstrooiing of asbijzetting gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biologisch-afbreekbare-zee-urnen