Project Description

Asverstrooiing Stellendam 2

asverstrooiing per schip met de stellendam 2 op de noordzee

Vanuit de haven van Stellendam hebben wij de beschikking over een mooi middelgroot schip met een binnen- en buitenaccommodatie dat u, met een gezelschap van maximaal 40 personen, vlot naar open zee brengt. De haven van van Stellendam ligt naast de Haringvlietbrug, op de rand van Zeeland en Zuid-Holland. Een mooie uitvalbasis voor een asbijzetting of asverstrooiing op de Noordzee, het Haringvliet of de Zeeuwse wateren. Aan boord is zowel een dames- als herentoilet aanwezig.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart vanaf de opstaplocatie Stellendam naar de gewenste locatie op de Noordzee waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met de oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de opstaplocatie. De vaart duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

Schip voor een asverstrooiing of asbijzetting vanuit de haven van Stellendam
mideelgroot schip voor asverstrooiing of asbijzetting vanuit de haven van Stellendam
Stellendam2 boot voor asverstrooiing of asbijzetting op zowel de noordzee als het haringvliet

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

Tarieven Schip Begeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf € 425, -€ 95 -
Weekend en feestdagen vanaf€ 495, -€ 115, -
Verlenging vaart per 15 minuten€ 75, -

 

 

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biologisch-afbreekbare-zee-urnen