Een zout-urn kan zowel uit massief materiaal als samengesteld materiaal worden vervaardigd. Beide zijn goed in water oplosbaar en dus als zee-urn te gebruiken voor een bijzetting op zee.

De Himalaya Zout-Urn is met de hand vervaardigd, door geschoolde ambachtslieden, uit solide blokken Himalaya steenzout. De zout deposito’s in deze regio zijn meer dan 250 miljoen jaar oud en zijn de zuiverste op aarde. Daar de Himalaya Zout-Urn met de hand vervaardigd is, is elke zout-urn uniek, zowel van kleur als de afwerking. De urn zal, eenmaal te water gelaten, binnen 4 uur oplossen. De Himalaya Zout-Urn is er ook in miniformaat, voor een kleine hoeveelheid as.

©Himalaya Zout-urn

 

De Nu Spirit Bio-Urn is vervaardigd van biologisch afbreekbare materialen, het buitenoppervlak van de urn is vervaardigd van organisch zout. De urn is met de hand gemaakt in Spanje en heeft een mediterrane band. Na de bijzetting in het water zal de urn korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken, waar de urn binnen vijftien minuten op natuurlijke wijze zal oplossen. Kiest u ervoor om de urn bij te zetten in de aarde dan zal het, afhankelijk van de weersomstandigheden en de omstandigheden in de grond, enkele maanden duren voor deze is afgebroken.

AAS Dieren-urnen-Nu-Spirit_Biodeco_biologisch-afbreekbare-urnen_Bio-Eco-urn_Bio-Urne_Zee-urn_Seeurne_Öko-Urne_Bijzetting-op-Zee-2

Ga voor meer informatie en foto’s naar onze webwinkel www.biodeco.nl