asvertsooiing-per-vliegtuig-fly-by-aqua-air-services

Asverstrooiing per vliegtuig en helikopter

Het is vanaf verschillende locaties in Nederland mogelijk om per vliegtuig of helikopter de as van uw dierbare te verstrooien. Dit gebeurt boven de Noordzee, de Waddenzee, het IJsselmeer, de rivieren, plassen en specifieke natuurgebieden. Vanaf één van de onderstaande vliegvelden wordt naar een gewenste locatie gevlogen. U kunt zelf meevliegen om de verstrooiing van de as van uw dierbare uit te voeren of u kunt dit door ons laten verzorgen. U kunt ook voor de door veel nabestaanden als erg mooi ervaren Fly-By asverstrooiing kiezen. Het is ook mogenlijk om de asverstrooiing naar wens in stilte te laten verrichten.

Fly-By asverstrooiing

Bij deze speciale manier van afscheid nemen vliegen de nabestaanden niet zelf mee, maar staan opgesteld op het strand of aan de oever op een locatie naar keuze. Het vliegtuig vliegt aan boven open water, met een fly-by als groet aan de nabestaanden, daarna wordt een cirkel ingezet. Na het voltooien van deze cirkel wordt op afstand weer voorbij gevlogen, waarbij de as zichtbaar wordt verstrooid, hierna volgt een extra ronde als eregroet aan de overledene en als afscheid van de nabestaanden.

Soms is het vanwege de logistiek, of omdat het de wens is van de nabestaanden mogelijk dat één van de nabestaanden de as-verstrooiing tijdens de Fly-By uitvoert.

Voor uitgebreide informatie over de diverse vliegtuigen en helikopters die wij kunnen inzetten voor een asverstrooiing vanaf de verschillende luchthavens in Nederland, kunt u klikken op een gewenste locatie in de rechter kolom.

Reserveren van een asverstrooiing per vliegtuig en helikopter gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.