Een opstapvaart biedt nabestaanden de mogelijkheid de kosten van een asverstrooiing of asbijzetting te beperken. U vaart met meerdere families/nabestaanden tegelijkertijd, maar op zee krijgt u de gelegenheid om met uw eigen gezelschap de as in alle rust en op een waardige manier te verstrooien of bij te zetten.

Gezien u met meerdere families/nabestaanden aan boord bent dient er rekening gehouden te worden met elkaar en elkaars afscheid te respecteren. Onze medewerker aan boord probeert aan alle wensen gehoor te geven en daarmee elke asverstrooiing of bijzetting tot een waardig afscheid te maken.  Basisregel is dat de geboortedata van de overledenen wordt aangehouden voor de volgorde van verstrooien of bijzetten.

De strooikoker of zee-urn met as en eventuele bloemen worden door u zelf meegenomen aan boord. Als de as nog bij het crematorium staat kunt u hier zelf een afspraak maken voor het ophalen van de as. Het verdient de voorkeur om dit te laten verpakken in een strooikoker. Kijk hier voor meer informatie over strooikokers en zee-urnen.

Als u voor een asbijzetting een biologisch afbreekbare zee-urn heeft besteld op www.biodeco.nl kunt u deze, als u dit heeft aangemeld, kosteloos door ons laten vullen met de as op de dag van de opstapvaart voor u aan boord gaat.

Wilt u zich aanmelden, of heeft u nog vragen, neem dan telefonisch contact met ons op 070-2126994, of mail naar info@aquaairservices.nl

Opstapvaarttickets dient u, voor afvaart, contant aan boord te voldoen.
Tarief € 65, – per persoon.
Indien de weersomstandigheden een waardig afscheid in de weg staan dan wordt de opstapvaart doorgeschoven naar een andere datum.
Bij onvoldoende aanmeldingen kan de vaart geannuleerd worden.

Eerst volgende opstapvaart:

DatumtijdstipLocatiePlaatsen vrij
1 mei12:00Scheveningen8
19 mei14:30Scheveningen8
6 juli12:30Scheveningen10
14 augustus12:30IJmuiden8
16 augustus11:30Scheveningen10