Onder specials worden al die vormen van asverstrooiing en asbijzetting geschaard die niet op één van de eerder omschreven gangbare manieren plaatsvinden.

De laatste jaren wordt er steeds meer van de traditionele manier van asverstrooiing en rouwbeleving afgeweken. De keuzes voor een afscheidsfeest, vrolijke kleuren en aparte vervoersmiddelen zijn al ingeburgerd. Voor asverstrooiing en asbijzetting zijn er vele mogelijkheden voor niet traditionele manieren en locaties die wellicht goed passen bij de overledene.

Aqua Air Services heeft een aantal van deze mogelijkheden hieronder beschreven. Natuurlijk zijn er naast deze mogelijkheden nog veel meer opties die zouden kunnen worden toegepast. Aqua Air Services zal iedere wens zorgvuldig onderzoeken en daar waar mogelijk uitvoeren.

Asverstrooiing-Mont-Blanc

Asverstrooiing of bijzetting in de Bergen

De Alpen is een wereld van wilde schoonheid, zeker in de winter onder een deken van maagdelijk witte sneeuw. Toppen rijzen tot ruim 4000 meter op naar de hemel, gletsjers en rotsen dwingen respect af. Schuimende bergbeken weten nog niets van de zee waar ze heen stromen. Watervallen storten zich langs de schitterende alpenweide met een zee van bergbloemen in felle kleuren naar het dal met helder blauwe bergmeren.

In deze wereld is Aqua Air Services thuis als het gaat om een asverstrooiing of asbijzetting, op die locatie die een betekenis heeft gehad in het leven van de overledene of nabestaanden.

Hier enkele voorbeelden van mogelijkheden voor een asverstrooiing of asbijzetting in de Alpen:
– In het favoriete skigebied
– Langs een dierbare bergwandeling
– Boven op een bergtop
– In één van de heldere bergmeren.

Asverstrooiing of bijzetting is niet in alle Alpen landen toegestaan. Voor advies op maat, wensen en tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen.