Asverstrooiing vanaf vliegveld Oostwold

Wat is er mooier dan een asverstrooiing per vliegtuig vanaf Oostwold?!  Het vliegveld is makkelijk bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. Nadat u zich heeft aangemeld voor de asverstrooiing wordt u opgehaald door de piloot en worden de laatste details doorgenomen voor vertrek naar de gewenste locatie. Binnen afzienbare tijd is het vliegtuig op hoogte en overziet u de schoonheid van het de Waddenzee. Het eiland Schiermonnikoog, het eiland Rottumeroog en de Noordzee zijn binnen handbereik.

De vliegtuigen die gebruikt worden voor de asverstrooiing zijn vierpersoonstoestellen of zespersoonstoestellen van het type Cessna. Hierdoor is het mogelijk dat er, naast de piloot drie of vijf nabestaanden mee kunnen meevliegen. Er wordt gevlogen naar elke gewenste locatie, waar een asverstrooiing of Fly-By asverstrooiing mag plaatsvinden.
Bij de Fly-By asverstrooiing staan de nabestaanden opgesteld aan de waterkant op een locatie naar keuze in Zeeland. Het vliegtuig vliegt aan boven open water, met een Fly-By als groet aan de nabestaanden, daarna wordt een cirkel ingezet. Na het voltooien van deze cirkel wordt op afstand weer voorbij gevlogen, waarbij de as zichtbaar wordt verstrooid. Hierna volgt een extra ronde als eregroet aan de overledene en als afscheid van de nabestaanden. Na dit afscheid keert het vliegtuig weer terug naar het vliegveld.

U kunt ook kiezen voor het inzetten van meerdere vliegtuigen die het toestel dat de as verstrooid volgen of een missing man formatie vliegen. Er zijn verschillende volgvliegtuigen beschikbaar waarbij gekozen kan worden voor drie, vier of vijf passagiers.

De kosten voor een asverstrooing of Fly-By asverstrooiing per vliegtuig vanaf Oostwold Airport bedragen € 595,-. met drie personen en € 695, – met vijf personen.
De kosten van de volgvliegtuigen is op aanvraag.

Reserveren van een vliegtuig gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl