Asverstrooiing per vliegtuig vanaf vliegveld Teuge

Het vliegveld Teuge is makkelijk bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Nadat u zich hebt aangemeld wordt u opgehaald door de piloot en worden de laatste details doorgenomen voor vertrek naar de gewenste locatie. Binnen afzienbare tijd is het vliegtuig op hoogte en overziet u Deventer met de IJssel. Het Veluwemeer, het Ketelmeer en de Veluwe zijn binnen handbereik. Er zijn meerdere vliegtuigen inzetbaar waardoor naast het toestel dat gebruikt wordt voor de verstrooiing ook volgvliegtuigen kunnen worden ingezet, of een missing man formatie kan worden gevlogen. In elk volgvliegtuig is plaats voor drie passagiers.

De vliegtuigen die gebruikt worden voor de asverstrooiing zijn vierpersoonstoestellen van het type Cessna. Hierdoor is het mogelijk dat er, naast de piloot drie nabestaanden mee kunnen meevliegen. Er wordt gevlogen naar elke gewenste locatie, waar een asverstrooiing of Fly-By asverstrooiing mag plaatsvinden.
Bij de Fly-By asverstrooiing staan de nabestaanden opgesteld aan de waterkant op een locatie naar keuze.. Het vliegtuig vliegt aan boven open water, met een Fly-By als groet aan de nabestaanden, daarna wordt een cirkel ingezet. Na het voltooien van deze cirkel wordt op afstand weer voorbij gevlogen, waarbij de as zichtbaar wordt verstrooid. Hierna volgt een extra ronde als eregroet aan de overledene en als afscheid van de nabestaanden. Na dit afscheid keert het vliegtuig weer terug naar het vliegveld.

Hieronder staan een aantal voorbeeld tarieven van mogelijke locaties en de benodigde vliegtijd. Is een andere locatie gewenst, dan kunt u kijken op de kaart rechts. Aan de hand van de cirkels kunt u dan ongeveer bepalen binnen welke vliegtijd de door u gewenste locatie bereikbaar is en wat de kosten zijn.

Onderstaand treft u de vliegtijd per vliegtuig naar de diverse locaties met de daarbij behorende tarieven. Aan de hand van de voorbeelden kunt u nagaan welk tarief van toepassing is voor de door u gekozen locatie.

Vliegtijd 20-30 minuten  € 375, – De IJssel, Deventer
Vliegtijd 30-45 minuten  € 450, – Veluwe, Epe
Vliegtijd 45-60 minuten  € 525, – Veluwemeer. Harderwijk, Zwolle

Reserveren van een vliegtuig gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl