Project omschrijving

Asverstrooiing Bruinisse 1

Vanuit de haven van Bruinisse hebben wij de beschikking over een mooi schip dat u, met een gezelschap van maximaal 50 personen, vlot naar het open water van de Grevelingen brengt. Bruinisse ligt aan de Grevelingen, een mooie uitvalsbasis voor een asverstrooiing of asbijzetting op het open water van de Grevelingen. Vroeger was de Grevelingen een zeearm van de Noordzee, gelegen tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Ons schip in Bruinisse is een degelijk voormalig vissersschip. Er is een ruime binnenruimte met zitplaatsen, bar en een toilet. Op het dek van het schip staan banken en andere mogelijkheden om op plaats te nemen.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart vanuit de haven van Bruinisse de Grevelingen op naar de gewenste locatie op het open water waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met een oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de haven van Bruinisse. De vaart duurt ongeveer één uur.

asverstrooiing-grevelingen-schip-bruinisse.zitplaatsen-op-het-dek
asverstrooiing-grevelingen-boot-bruinisse
asverstrooiing-grevelingen-schip-bruinisse.kombuis-binnen
asverstrooiing-grevelingen-schip-bruinisse.kombuis-binnen
  Schip Begeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf€ 525, - € 125, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 580, - € 145, -
Verlening vaartijd per 15 minuten€ 60, -€ 15, -

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biologisch-afbreekbare-zee-urnen-water-urn