Project omschrijving

Asverstrooiing Den Oever 1

asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-6

Vanuit de haven van Den Oever, voor een asverstrooiing of asbijzetting op de Waddenzee, hebben wij de beschikking over een mooi schip met een binnen- en buitenaccommodatie dat u, met een gezelschap van maximaal 12 personen, naar de door u gewenste locatie op de Waddenzee brengt. Het schip is van alle gemakken voorzien.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart vanaf de opstaplocatie te Den Oever naar de gewenste locatie op de Waddenzee waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. Op deze locatie heeft u de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met een oplosbare zee-urn in het water laat zakken. Op de plek van de verstrooiing kunt u bloemen of bloemblaadjes achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de haven van Den Oever. De vaart duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

asverstrooiing-den-oever-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-1
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-3
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-5
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-2
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-2
Tarieven Schip Begeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf€ 435, -€ 165, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 485, -€ 165, -
Verlenging vaartijd per 15 minuten€ 75, -€ 20, -

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

Informatie en reservering

Reserveren van een schip voor een asverstrooiing of asbijzetting gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

iologisch-afbreekbare-zee-urnen-of-water-urnen