Project omschrijving

Asverstrooiing Lauwersoog 2

asbijzetting-asverstrooiing-waddenzee-lauwersoog-op-zee-urn

Asverstrooiing Lauwersoog 2

Vanuit de haven van Harlingen hebben wij de beschikking over een zeer comfortabel schip dat u, met een gezelschap van maximaal 120 personen, naar de mooiste plekken van de Waddenzee brengt. De boot is uitgerust met een ruim dek met veel zitplaatsen. In de verwarmde luxe uitgevoerde binnenaccommodatie is plaats voor 120 personen en is een toilet aanwezig. Standaard zijn koffie, thee en frisdrank voor eigen rekening verkrijgbaar, maar ook op afspraak een ontbijt, lunchbuffet, High tea of buffet. De standaard vaartijd voor een asverstrooiing met de Harlingen-Waddenzee 2 is 1,5 uur, verlenging per half uur is mogelijk als het de wens is om naar een verder weg gelegen gebied te varen. Reserveren van een schip gaat altijd op afspraak.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart vanaf de opstaplocatie naar de gewenste locatie op de Waddenzee of het Lauwersmeer waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met de oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de opstaplocatie. De vaart duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

  Schip ma t/vr Schip weekendVaartijd
Lauwersoog - Waddenzee vanaf € 545, -€ 610. -1,5 uur
Per persoon extra, boven de 25 personen€ 15, -€ 15, -
Verlenging vaart€200, -€ 225, -1 uur

Informatie en reservering

Reserveren van een schip gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biologisch-afbreekbare-zee-urnen