Asverstrooiing Den Oever 1 2018-01-09T18:03:50+00:00

Project Description

Asverstrooiing Den Oever 1

asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-6

Vanuit de haven van Den Oever hebben wij de beschikking over een mooi schip met een binnen- en buitenaccommodatie dat u, met een gezelschap van maximaal 12 personen, naar de door u gewenste locatie op de Waddenzee brengt. Het schip is van alle gemakken voorzien.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart vanaf de opstaplocatie te Den Oever naar de gewenste locatie op de Waddenzee waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met de oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de opstaplocatie. De vaart duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

asverstrooiing-den-oever-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-1
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-3
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-5
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-2
asverstrooiing-den-oever-haven-waddenzee-asbijzetting-aqua-air-services-2
  Schip Schip met begeleiding
Maandag t/m Vrijdag vanaf € 345, -€ 440 -
Weekend en feestdagen vanaf€ 395, -€ 510, -
Verlening vaart per 15 minuten€ 60, -

Begeleiding door een Aqua Air Services medewerker

Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze ervaren begeleiding, die het varen en de asverstrooiing/asbijzetting ceremonie voor u tot een mooie en waardige plechtigheid maakt.

De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing/asbijzetting aan boord van het schip, hij  ontvangt de familie, zorgt voor een mooie opstelling van de urn of strooikoker, het vormgeven van de plechtigheid inclusief de maritieme tradities en maakt een fotoreportage. De verstrooiing of bijzetting wordt naar keus door de begeleider van Aqua Air Services of de familie verricht, daarnaast dragen we ook zorg voor het afspelen van muziek, het registreren van de tijd en exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting.

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

iologisch-afbreekbare-zee-urnen-of-water-urnen