Project omschrijving

Asverstrooiing Texel Waddenzee 2

asverstrooiing-asbijzetting-oudeschild-aqua-air-services-zee-urn

Asverstrooiing per schip vanuit de haven van Oudenschild op de Waddenzee

Asverstrooiing of asbijzetting op de Waddenzee. Vanuit de haven van Oudenschild op Texel hebben wij de beschikking over een fijn schip dat u, met een gezelschap van maximaal 50 personen, vlot naar de mooiste plekken van de Waddenzee brengt voor een waardige asverstrooiing of asbijzetting. Een boot is altijd exclusief voor één gezelschap. De boot is uitgerust met een ruim dek met veel zit mogelijkheden en een ruim kombuis indien de omstandigheden wat minder zouden zijn. Aan boord is een toilet aanwezig.  De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een vaart vanaf 16:30 uur. Indien u een asverstrooiing of bijzetting wilt doen, op een door u zelf gewenst tijdstip gedurende de dag, dan zijn de kosten vanaf € 685,-.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart vanaf de opstaplocatie naar de gewenste locatie op de Waddenzee. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met de oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de opstaplocatie. De vaart duurt ongeveer anderhalf uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

asverstrooiing-oudeschild-asbijzetting-aqua-air-services
asbijzetting-asverstrooiing-oudeschild-aqua-air-services
asverstrooiing-asbijzetting-op-zee-oudeschild-aqua-air-services
asverstrooiing-asbijzetting-oudeschild-aqua-air-services
asbijzetting-op-zee-asverstrooiing-oudeschild-aqua-air-services
  Schip Begeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf € 425, -€ 145 -
Weekend en feestdagen vanaf€ 450, -€ 165, -
Extra vaartijd per 15 minuten€ 75, -€ 20, -

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

biologisch-afbreekbare-zee-urnen

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.