Project Description

Asverstrooiing op de Maas bij Roermond

Dit schip is door zijn kleinschaligheid een fijn schip voor groepen tot 30 personen. Het schip is zeer luxe ingericht en heeft alles aan boord om van uw asverstrooiing of asbijzetting een waardig afscheid te maken. Het schip beschikt over een groot zonnedek bovenop de overdekte salon en is rolstoelvriendelijk ingericht. Benedendeks is alles gelijkvloers en in het verlengde van de salon is een buitendek. Ook het toilet is rolstoel toegankelijk!

 

Ceremonie

Het schip vaart met de vlag halfstok vanuit de haven naar de door u gewenste locatie op de Maas of naar één van de andere locaties in de omgeving, waar u de asverstrooiing of asbijzetting wilt laten plaats vinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met een oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt er drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens wordt de vlag in top gehesen en keert het schip terug naar de haven. De vaart duurt ongeveer één uur en 15 minuten. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

Informatie

Reserveren van een schip voor een asverstrooiing of asbijzetting gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl

Tarieven

  Schip
Maandag t/m Vrijdag vanaf € 395, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 450, -
Verlenging per 30 minuten€ 125, -