Project omschrijving

Asverstrooiing Scheveningen 3

voorkant-asverstrooiing-asbijzetting-scheveningen-noordzee-zee-urn-logo

Voor een asverstrooiing of asbijzetting voor de kust van Scheveningen hebben wij, vanuit de haven van Scheveningen, de beschikking over een mooi zeewaardig tenderschip met een buitenaccommodatie met zonnescherm. Het wordt gevaren door een ervaren schipper en voldoet aan alle technische- en veiligheidseisen. Dit schip is geschikt voor kleine gezelschappen tot maximaal 8 personen, voor een mooie, waardige asverstrooiing of asbijzetting in intieme kring. De standaard vaartijd voor een asverstrooiing met de Scheveningen 3 is één uur. Als het de wens is om naar een verder weg gelegen gebied te varen dan is verlenging kwartier uur is mogelijk.

Ceremonie

Het schip vaart met de vlag halfstok vanuit Scheveningen haven de Noordzee op naar de gewenste locatie voor de kust van Scheveningen, Hoek van Holland, Noordwijk of één van de andere gewenste locaties waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met de oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens wordt de vlag in top gehesen en keert het schip terug naar de haven. De vaart duurt ongeveer één uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

asverstrooiing-asbijzetting-scheveningen-3-noordzee-zee-urn-strooikoker-1
asverstrooiing-asbijzetting-scheveningen-3-noordzee-zee-urn-strooikoker
asverstrooiing-asbijzetting-scheveningen-3-achterdek-noordzee-zee-urn-strooikoker
 SchipBegeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf€ 295, -€ 125, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 350, -€ 145, -
Verlenging vaartijd per 15 minuten€ 50, -€ 15, -

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biodeco-urnen-voor-asbijzetting
LocatieExtra vaartijd
Hoek van Holland 90 minuten
's-Gravenzande45 minuten
Ter Heijde30 minuten
Monster30 minuten
Kijkduin15 minuten
Scheveningenbasis
Wassenaarseslag30 minuten
Katwijk60 minuten
Noordwijk90 minuten

Alternatieve schepen in Scheveningen

In Scheveningen hebben wij de beschikking over meerdere schepen die geschikt zijn voor een waardige asverstrooiing of asbijzetting op de Noordzee.  De Scheveningen 1 mooi nostalgisch schip, geschikt voor gezelschappen tot 100 personen met een tarief vanaf € 420, -.  De Scheveningen 2 is een voormalig visserij schip, geschikt voor een gezelschap tot maximaal 40 personen met een tarief vanaf € 360, -.