Project omschrijving

Asverstrooiing Vlissingen 2

asverstrooiing-asbijzetting-westerschelde-noordzee-as-verstrooiing-vlissingen-logo

Asverstrooiing

Voor een asverstrooiing of asbijzetting vanuit de haven van Vlissingen hebben wij de beschikking over een mooie catamaran. De catamaran wordt gevaren door een zeer ervaren schipper en voldoet aan alle technische- en veiligheidseisen. Dit schip is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 20 personen indien u binnen de lijn Vlissingen – Cadzand-Bad op de Westerschelde blijft. Wenst u voorbij deze lijn te gaan naar een locatie op open zee, dan kunnen er maximaal 12 personen meevaren. Aan boord is een ruime kajuit en toilet aanwezig.

Asverstrooiing ceremonie

Het schip vaart met de vlag halfstok vanuit de haven van Vlissingen de Westerschelde op naar de gewenste locatie voor de kust van Zoutelande, Westkapelle of één van de andere gewenste locaties waar de asverstrooiing of asbijzetting kan plaatsvinden. U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as boven het water uitstrooit of met een oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart het schip een cirkel om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert het schip terug naar de opstaplocatie. De vaart duurt ongeveer één uur. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van de muziekinstallatie aan boord.

asbijzetting-vlissingen-noordzee-westerschelde-asverstrooiing
asverstrooiing-asbijzetting-op-zee-vlissingen-noordzee-westerschelde
asbijzetting-vlissingen-noordzee-westerschelde-asverstrooiing
asverstrooiing-asbijzetting-as-verstrooiing-vlissingen-noordzee-westerschelde
asbijzetting-vlissingen-westerschelde-noordzee-asverstrooiing
Tarieven Schip Begeleiding
Maandag t/m vrijdag vanaf€ 435, -€ 125, -
Weekend en feestdagen vanaf€ 485, -€ 145, -
Verlenging vaartijd per 15 minuten€ 75, -€ 15, -

Begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services

Indien gewenst kunt u gebruik maken van begeleiding door een medewerker van Aqua Air Services. De begeleider is de contactpersoon voor de familie op de dag van de asverstrooiing of asbijzetting aan boord van het schip. De begeleider ontvangt de familie, draagt zorg voor de opstelling van de urn of strooikoker en maakt de ceremonie rond de asverstrooiing of asbijzetting, inclusief de maritieme tradities, tot een mooie waardige plechtigheid. De asverstrooiing of asbijzetting wordt naar keuze door de begeleider of de nabestaanden verricht. Daarnaast dragen we zorg voor het registreren van de tijd en de exacte locatie van de verstrooiing of bijzetting, het eventueel afspelen van muziek en het maken van een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Eventuele wensen worden vooraf met de nabestaanden besproken.

LocatieExtra vaartijd
Oostkapelle75 minuten
Domburg60 minuten
Zoutelande45 minuten
Koudekerke30 minuten
Dishoek15 minuten
VlissingenBasis
Breskens15 minuten
Nieuwesluis15 minuten
Nieuwvliet-Bad30 minuten
Cadzand-Bad45 minuten

Informatie en reservering

Reserveren van een schip met of zonder begeleiding gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl.

Zee- of water-urn

Indien u kiest voor een asbijzetting met een zee- of water-urn, verwijzen we u graag naar onze site www.biodeco.nl  voor uitgebreide informatie en foto’s van onze mooie collectie biologisch afbreekbare zee- of water-urnen.

biodeco-urnen-voor-asbijzetting