De crematie-as van Sean Connery wordt uitgestrooid in Schotland en op Bahama’s

De nabestaanden van Sean Connery zullen zijn as gaan uitstrooien in Schotland en op de Bahama’s. Volgens zijn weduwe Micheline Roquebrune wordt daarmee gehoor gegeven aan de laatste wens van de Schotse acteur.
We brengen Sean terug naar Schotland. Dat was zijn laatste wens”, vertelt ze aan de Scottish Mail. „Hij wilde dat zijn as werd uitgestrooid op de Bahama’s en in zijn thuisland.”
Wanneer dat gaat gebeuren, is afhankelijk van de reisadviezen en ontwikkelingen rond het coronavirus. „Wanneer het weer mogelijk en veilig is om te reizen dan is de familie van plan om met hem terug te gaan naar Schotland.
We willen graag een herdenkingsdienst voor hem organiseren in Schotland, dat is onze hoop. Maar we kunnen niet zeggen wanneer die precies zal plaatsvinden.”

Connery, die op 31 oktober op 90-jarige leeftijd overleed, is nog altijd zeer geliefd in zijn thuisland Schotland.

Aqua Air Services heeft zich gespecialiseerd in alle vormen van asverstrooiing en asbijzetting in binnen- en buitenland.

De wens om de as uit te strooien in het geboorteland of een geliefd vakantieland is vaker een verzoek dat we krijgen van de nabestaanden of van iemand die bij leven dit al wil vastleggen en organiseren. Een asverstrooiing of asbijzetting op welke manier dan ook hebben we dan ook al regelmatig verzorgt in het buitenland. Geen verzoek is ons te gek, we onderzoeken de mogelijkheden, brengen een vrijblijvende offerte uit en voeren de wensen uit na akkoord. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aqua Air Services
Wassenaarsestraat 9
2586 AL Den Haag
Tel: 070-2126994
Mob: 06-47007830
Fax: 087-7842147
email: info@aquaairservices.nl